Det første projekt på VIA Design – Discovery

Mode, Skole, Uddannelse

Pyyh, der har været knald på her de første uger på VIA. Vi har både været på pub-crawl, klasse-spisning, fredags bar, info til; værkstæder, Herning bibliotek, studienet samt arbejdet med vores første projekt “Discovery”, hvilket vi har afsluttet i dag.

Projektet Discovery har været fedt at arbejde med, noget helt andet end at undersøge Den Kolde Krig i historie eller analysere en novelle i dansk. Projektet hedder Discovery (dansk opdagelse) og går ud på at undersøge designers DNA. Vi blev inddelt i grupper; i min var vi 5 – fire med speciale i fashion design og en med indkøb.
Vi skulle vælge 4 designere eller brands – mindst en tøjdesigner og en produkt designer, fra mindst to kontinenter.  Som skulle ende i et skriftligt produkt samt en mundtlig fremlæggelse.

Vi valgte at have en rød tråd mellem vores designere nemlig bryllup!

Hvor vi valgte de tre brudekjole designere:

Samt smykkedesigneren – Ole Lynggaard

Vi valgte at lave kvadratiske look books til hver af designerne som vores skriftlige produkt, forsiderne så således ud:

Galia - look book veraMarchesa Ole_look book

Til vores fremlæggelse havde vi planlagt en brude fitting, en fra en anden gruppe skulle så være bruden der skulle høre om de forskellige brudekjoler og forskellene mellem disse. Her havde vi stofprøver, perler og blonder med. Desuden lavede vi en komparativ analyse mellem de tre designere for at understrege forskellene. Til slut fortalte vi om smykkerne fra Ole Lynggard og hvorfor de ville passe godt til et bryllup.

Lærerne var vilde med vores idé og udførelsen af vores fremlæggelse. Hvilket er en fed anerkendelse her ved det første projekt – vi blev desuden belønnet med et 12-tal! Hvilket er sindsygt fedt!

Galia Lahav – look book ][ Marchesa – look book ]

 [ Ole Lynggard – look book ][ Vera Wang – look book ]

Skriv en kommentar